fbpx

Over ons

Wie zijn wij?


Vacatures in West-Friesland is opgericht voor en door de West-Fries. Wij bieden zowel werkgevers als werkzoekende een online platform waar vacatures kunnen worden geplaatst en bekeken. Onze missie met Vacatures in West-Friesland is om de hard werkende West-Fries de kans te bieden op een mooie baan in de regio.

Wij onderscheiden ons van de bekende vacaturesites. Wij zijn in staat om met ons unieke bereik op Facebook en onze website een grote doelgroep aan te spreken in de regio. Met onze Facebook experts en jarenlange ervaring in marketing en communicatie kunnen wij uw vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste kandidaten.

Wij bieden vacatures aan in allerlei soorten: van vakkenvuller bij de plaatselijke supermarkt tot manager bij een groot bedrijf. Het idee van Vacatures in West-Friesland is tot stand gekomen omdat het volgens ons ontbreekt aan een duidelijk platform waar de vraag van de West-Friese werkzoeker en het aanbod van de West-Friese werkgever wordt behartigd. Wij met Vacatures in West-Friesland zorgen voor een breed vacatureaanbod in de regio. Samen gaan we voor vooruitgang in de regio!

Wilt u een vacature plaatsen op onze website, dan kunt u dat via de pagina Vacature plaatsen doen of u kunt mailen naar info@viwf.nl. Voor werkzoekende hebben wij een compleet en divers overzicht van alle vacatures in de regio met elke dag de leukste vacatures! Houd natuurlijk ook onze website en Facebook pagina in de gaten.

Het Vacatures in West-Friesland Team.

115
Vacatures
77
Alle bedrijven