fbpx

Verver Export 53 weergaven

Volg
Iets over het bedrijf

Verver Export ontwerpt, creëert en levert kwalitatief hoogwaardige en zorgvuldig samengestelde bloembollen- en plantconcepten ter verfraaiing van het openbaar groen. Onze passie!

 

We streven ernaar de meest vernieuwende, doch betrouwbare, leverancier van bloembollen en plantconcepten voor openbare groene ruimtes in Europa te zijn. Een Europese voorloper in productontwikkeling voor mooi, hoogwaardig en duurzaam openbaar groen.

 

Met ons gezellige, nuchtere en betrokken team van medewerkers hebben we één doel: de beste kwaliteit en persoonlijk advies voor onze klant.

 

Onze klanten

Verver Export richt zich op steden, gemeenten, woningbouwverenigingen, parken, groen- en begraafplaatsen, landgoederen, golfclubs, ziekenhuizen, dierentuinen, amusementsparken, projectontwikkelaars, wellness centra, hoveniers en landschapsarchitecten. Kortom: alle partijen die zich bezighouden met de aankleding van openbaar groen.

Vandaag de dag is Verver Export actief in 11 Europese landen. Dit zij Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, België, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Tsjechië, Slowakije en Spanje.

 

Kwaliteit + vernieuwing + creativiteit = passie!

 

Historie

Het bedrijf Verver Export werd in 1957 in Heiloo opgericht door Nicolaas Verver. Met als kernactiviteit de traditionele export van bloembollen aan snijbloemhandelaren in het Verenigd Koninkrijk.

In 1988 kwam zoon Tijmen Verver de gelederen versterken. Onder zijn leiding heeft een herstructurering van de bedrijfsactiviteiten plaatsgevonden. De focus kwam te liggen op de export van bloembollen voor gebruik in openbaar groen en parken.

 

Altijd dichtbij!

In heel Europa werken we samen met lokale distributeurs, agenten en vertegenwoordigers. Daarom is er altijd een contactpersoon van Verver Export in de buurt om u ter plaatse te bezoeken en u op de best mogelijke manier te adviseren.

 

Verver Export heeft daarnaast  drie area managers die de distributeurs, agenten en vertegenwoordigers begeleiden, ondersteunen en adviseren.

 

Team 

Bij de organisatie zijn, afhankelijk van het seizoen 20 tot 40 personen werkzaam op de locatie in Heerhugowaard. Samen met het kantoorpersoneel en de productiemedewerkers in Heerhugowaard (Nederland), evenals de vertegenwoordigers en buitendienstmedewerkers vormt Verver Export een community waarin de kernwaarden van Verver Export centraal staan.

 

verver export - vacatures in West-Friesland - hoorn - heerhugowaardKernwaarden

Hoge kwaliteit, altijd de beste producten leveren;

Originele en zorgvuldig samengestelde mengsels;

Technische knowhow;

Meer dan 50 jaar ervaring;

Esthetische waarden, concepten gecreëerd door het eigen creatief team;

Betrouwbare partner, innovatief en kansrijk;

Aandacht voor de klanten, regionale contacten en klantbezoeken ter plaatse;

Een eigen gemeenschap creëren: Think and dream green!

 

Vacatures in West-Friesland

Verver Export heeft 1 vacature geplaatst

Bedrijfsinfo