fbpx

ilionx 451 weergaven

Volg
Iets over het bedrijf

ilionx is allesbehalve een traditioneel IT-bedrijf. Wij geloven in doen waar je goed in bent. ilionx heeft álle kennis van Zorg & ICT in huis, zowel op technisch als functioneel gebied, waarmee we zorginstellingen kunnen ontzorgen. Wij adviseren, begeleiden, ontwikkelen, ondersteunen en beheren. En dat allemaal zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg. En dat maakt werken bij ons bijzonder.

 

Ondertussen zijn we veel meer dan alleen leverancier: we zijn ook gespecialiseerd partner voor onze klanten. Onder het label ‘ilionx healthcare’ biedt ilionx zorginstellingen een complete IT-dienstverlening, van IT-outsourcing tot EPD-beheer en werkplekoplossingen. ilionx heeft al een leidende positie in de markt als het gaat om healthcare; zeventig procent van de ziekenhuizen is klant bij ons. Onze ambitie is om deze positie ook te verwezenlijken in de caresector. De naamswijziging opent deuren om, naast onze dienstverlening rondom zorgspecifieke IT-vraagstukken, zorginstellingen te ondersteunen met onze expertise op het gebied van werkplekbeheer en managementinformatie. Op deze manier willen we nog meer impact maken als het gaat om zorgverlening en de kwaliteit van zorg.

 

Werken bij ilionx betekent werken in een kennisintensieve organisatie. Respect verdien je bij ilionx vooral op grond van je persoonlijke kwalificaties, je mate van inzicht, de wijze waarop je kennis deelt, en de manier waarop je eigen uitdagingen aanpakt en overwint. Alle collega’s zijn resultaatgericht, lopen mee in de voorhoede van hun kennisgebied en doen waar zij goed in zijn.

Bedrijfsinfo
  • Aantal vacatures 6 Vacatures
  • Categorieën ICT
  • Locatie Hoorn
  • Volledig adres Veranda 99, 1628 JZ Hoorn