fbpx

ICTZ 1350 weergaven

Uw strategische ICT-partner in de Zorg
Volg
Iets over het bedrijf

Wat we precies doen? Wij ontzorgen zorginstellingen bij hun zorg-ICT. Zo krijgen zij de ruimte om zich te focussen op de kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Daaraan bijdragen? Kom dan werken bij ICTZ.

Hoe zetten we ICT in voor de zorg?

We hebben álle kennis van ChipSoft HiX in huis: dit zorginformatiesysteem wordt gebruikt in de meeste Nederlandse ziekenhuizen. Verder zijn we helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de sector. En een flink aantal collega’s heeft ooit zelf als zorgverlener gewerkt, daarom snappen zij precies welke invloed ICT kan hebben op de zorg voor de patiënt.

Ooit begon ICTZ op een zolderkamer, nu zijn er ruim 85 collega’s, twee kantoorlocaties en klanten door heel Nederland, België en zelfs op Curaçao. Natuurlijk zijn we daar trots op!

Leverancier én partner in zorg-ICT

ICTZ kan adviseren, begeleiden, ontwikkelen, ondersteunen en beheren; en dat allemaal om het zorginformatiesysteem en alles wat daar bij komt kijken optimaal in te zetten. Zowel op technisch als op functioneel gebied. Ondertussen zijn we veel meer dan alleen leverancier: we zijn ook gespecialiseerd partner voor onze klanten.

Welke problemen lossen we op?

Zorginstellingen vragen ons bijvoorbeeld om complexe performance-problemen op te lossen, bijvoorbeeld als de beschikbaarheid van het elektronisch patiëntendossier voor vertraging zorgt in de polikliniek. Als zij overstappen naar de nieuwste versie van HiX en alle patiëntdata overgezet moet worden van het oude naar het nieuwe systeem. Of om te zorgen dat patiënten zelf online een afspraak kunnen maken via een beveiligde omgeving.

Daarom werken bij ICTZ!

Werken bij ICTZ vraagt om inlevingsvermogen, eigen initiatief en meedenken over de inzet van nieuwe ICT-ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan zorg-apps, e-health en cloud-oplossingen. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en eigen initiatief heel welkom. Zo dragen we allemaal bij aan de zorg voor patiënten.

ICTZ heeft 3 vacatures geplaatst

ICTZ

Uw strategische ICT-partner in de Zorg
Bedrijfsinfo
  • Aantal vacatures 3 Vacatures
  • Categorieën Zorg & Welzijn, ICT
  • Locatie Hoorn
  • Volledig adres Veranda 99-101, 1628 JZ Hoorn, Nederland
  • Werklocatie

Nieuwsbrief

Contact

Vacatures in West-Friesland
Verlengde Lageweg 19
1628PM Hoorn
info@viwf.nl
06-13211875