fbpx

Las Fritas Caffé 462 weergaven

Volg
Iets over het bedrijf

Sinds februari 2020 is ons eerste streetfood café op het Kerkplein in Hoorn geopend! In 2010 begon het met scroppinos vanuit een oud Frans busje op Rollende Keukens… Vele mooie nationale én internationale evenementen verder (denk: World Expo Milano, Tomorrowland en Mysteryland, maar ook Huishoudbeurs, Pinkpop en Max Verstappendagen) durven wij onszelf streetfood chefs te noemen.

 

Het was tijd voor het volgende avontuur! Onze mooie gerechten en fijne drankjes worden nu vanuit onze 6 foodtrucks EN ons eigen streetfood café geserveerd. Las Fritas Caffé biedt een plek waar onze gasten van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat terecht kunnen voor een simpele maar verrassende maaltijd. Bezoek ons ook voor een drankje met vrienden op de vrijdag en zaterdag avond als onze huis DJ jullie vermaakt met fijne old school hip hop. Kies voor een friends bucket Corona of een foamy pornstar martini en geniet van ons barfood menu.

 

Ten slotte kun je onze streetfood gerechten ook afhalen. Denk aan vers gesneden fritas van gewone of zoete aardappel, loaded fries met verschillende vlees en vegan toppings of onze royale hamburgers. Lekker opeten in je huispak op de bank met een goeie serie. En als toetje een huisgedraaide milkshake mango passievrucht. Hungry yet?

 

Ennn… wij zijn op zoek naar nieuwe crewleden! Dus meld je aan en wie weet werk jij straks in het leukste streetfood café van Hoorn!

Las Fritas Caffé heeft 2 vacatures geplaatst

Bedrijfsinfo
  • Aantal vacatures 2 Vacatures
  • Categorieën Horeca
  • Locatie Hoorn
  • Volledig adres Kerkplein 32, Hoorn, Nederland
  • Werklocatie